Groepsbijeenkomsten

Bij bestudering en toepassing van Een cursus in wonderen komt veelal de behoefte op om inzichten te delen, vragen te stellen en voorbeelden van anderen te horen. Daartoe bestaan er diverse groepsbijeenkomsten, sommige maandelijks, andere tweewekelijks of incidenteel. De groepen bestaan uit 6 tot ca. 20 deelnemers.

AANBOD:

Oefengroepen
In de oefengroepen (Amsterdam, Heiloo en Zuid-Scharwoude) werken we aan het toepassen van vergeving in kwesties die voor je spelen: de praktijk! Na een openingsmeditatie is er ruimte om vragen en situaties insdr te brengen, waar je het licht van de Cursus op wilt laten schijnen. Zie Oefengroepen.

Studiegroepen
Dit najaar starten er in Amsterdam en Heiloo tweewekelijkse studiegroepen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt in de cursus gelezen, met vragen en toelichting.

Themadagen
Een hele zondag besteden we aan een thema uit de Cursus, met theorie, oefening, schrijven en uitwisseling. Zie Themadagen

Miracle Choice Spel
Dit spel biedt de mogelijkheid de kracht van keuze te ervaren. De keuze voor het wonder: een omslag in je waarneming, een nieuw licht op de situatie. De bijeenkomsten duren 3 uur en het maximaal aantal deelnemers is 6. Zie Miracle Choice Spel.

 

logo-ngo
info@ngouwenberg.nl  / 06 – 21583238

 

 

Laatst gewijzigd: 3 juli 2018