Groepsbijeenkomsten

Bij bestudering en toepassing van Een cursus in wonderen komt veelal de behoefte op om inzichten te delen, vragen te stellen en voorbeelden van anderen te horen. Daartoe bestaan er diverse groepsbijeenkomsten, sommige maandelijks, andere tweewekelijks of incidenteel. De groepen bestaan uit 6 tot ca. 20 deelnemers.

AANBOD:

Jaargroepen
De jaargroepen zijn in Alkmaar en Amsterdam en lopen van september tot juni. In 10 maandelijkse bijeenkomsten worden de belangrijke thema’s uit de Cursus toegelicht, er is ruimte voor vragen en uitwisseling en een oefening. Je krijgt lesinformatie mee naar huis. Zie Jaargroepen. Tussentijdse instroom is in overleg mogelijk.

Oefengroepen
In de oefengroepen (Amsterdam, Heiloo en Zuid-Scharwoude) werken we aan het toepassen van vergeving in kwesties die voor je spelen: de praktijk! Na een openingsmeditatie is er ruimte om vragen en situaties insdr te brengen, waar je het licht van de Cursus op wilt laten schijnen. Zie Oefengroepen.

Themadagen
Een hele zondag besteden we aan een thema uit de Cursus, met theorie, oefening, schrijven en uitwisseling. Zie Themadagen

Miracle Choice Spel
Dit spel biedt de mogelijkheid de kracht van keuze te ervaren. De keuze voor het wonder: een omslag in je waarneming, een nieuw licht op de situatie. De bijeenkomsten duren 3 uur en het maximaal aantal deelnemers is 6. Zie Miracle Choice Spel.

 

logo-ngo
info@ngouwenberg.nl  / 06 – 21583238

 

 

Laatst gewijzigd: 27 december 2017