Le Miracle du Bussou

This information in English

Plaats voor toepassing van Een cursus in wonderen

Soms ben je toe aan een periode van bezinning. Om rust en verdieping te vinden, om (opnieuw) richting te bepalen in je leven. Als student van Een cursus in wonderen heb je je richtingwijzer al in handen. Toch is het fijn om dit spirituele pad een poosje gezamenlijk te bewandelen, op een plaats op afstand van je dagelijkse routine. Het kan je toewijding vergroten en het proces van het ‘ongedaan maken’ van het ego versnellen.
Le Miracle du Bussou biedt deze mogelijkheid. Voor kortere of langere tijd verblijf je op deze rustplek. Met een eigen kamer met sanitair en een keuken voor meerdere gasten.
Het is mogelijk deel te nemen aan de gezamenlijke ochtendmeditaties, samen te lezen in de Cursus, individuele sessies met Nicolien te hebben en te leren de principes van vergeving toe te passen in alle dagelijkse omstandigheden. Ook zullen er met enige regelmaat retraites worden georganiseerd.

Je kiest zelf, in overleg uiteraard, je activiteiten op het domein: huishoudelijke bezigheden, houtzagen, tuinieren, etc. (ca. een uur per dag). Er is uiteraard ook volop gelegenheid om te wandelen, luieren, zwemmen, de omgeving verkennen, etc.
Je zorgt zelf voor je maaltijden en alle benodigdheden, veelal deel je met andere gasten. Daarnaast betaal je een bedrag voor je verblijf. De periode van verblijf kan variëren van 1 week tot 3 maanden. De dag van aankomst en vertrek is in principe op zondag.

Het doel dat wij met Le Miracle du Bussou hebben, is een gelegenheid bieden om gezamenlijk de Cursus te bestuderen, ervan te leren en vooral toe te passen in onze dagelijkse bezigheden. Om een centrum te zijn van waaruit ieder na verloop van tijd opgeladen en gefocust verder kan met haar of zijn leven elders.

praktische informatie

enkele impressies