Praktische informatie

<- Le Miracle du Bussou

Geopend sinds: mei 2021

Adres:
Le Miracle du Bussou
1097 Route des Taillades
24370 Calviac-en-Périgord
Frankrijk

Bereikbaarheid:
trein: een mogelijkheid vanuit Amsterdam CS is de Thalys naar Parijs, daar overstappen op de intercity naar Souillac. Souillac ligt op 20 minuten rijden bij ons vandaan. Afhalen en brengen mogelijk tegen vergoeding. Voorbeeld: vertrek Amsterdam 7:15 uur; overstaptijd in Parijs ruim 4 uur; aankomst Souillac 19:28 uur.
auto: Le Miracle du Bussou ligt op 1000 kilometer rijden vanaf Utrecht.
vliegtuig: vanuit Rotterdam vliegt Transavia op vliegveld Bergerac. Op het vliegveld is autohuur mogelijk. Er rijden ook treinen tussen Bergerac en Sarlat (10 minuten bij ons vandaan; ophalen mogelijk). De rit van het vliegveld naar station Bergerac kan per taxi.
Ook is het mogelijk tegen een vergoeding afgehaald en/of gebracht te worden op/naar vliegveld Bergerac (anderhalf uur rijden).

Beschikbaar:
Er is een gîte voor maximaal 2 personen (in 1 slaapkamer) met eigen sanitair en keuken.
Daarnaast zijn er 4 kamers met 2-persoonsbedden, elk met eigen sanitair. De gasten in de kamers delen een keuken met eetzaal op de begane grond.

Verblijf:
Na een periode van bezinning zijn we tot het besluit gekomen om deze plek open te stellen voor mensen die hier wat langer willen verblijven: enkele maanden of langer. Ben je hieraan toe, dan ben je van harte welkom. Bijdrage in de verblijfskosten is naar draagkracht.

Voor meer informatie kun je ons mailen, zie Contact.


Calviac-en-Périgord, Dordogne, Frankrijk