Miracle Choice Spel

Het ‘Miracle Choice Spel’ is een bordspel gebaseerd op Een cursus in wonderen, ontwikkeld door James Kelly, een Cursusleraar in Findhorn (Schotland). Stichting Miracles in Contact heeft de kaartjes en handleiding van dit spel in het Nederlands vertaald en inmiddels wordt op meerdere plaatsen in Nederland aangeboden dit spel onder begeleiding te spelen.

Het spel wil ons de macht om te kiezen laten ervaren.

Als deelnemer kies je van te voren een situatie die op dit moment in je leven speelt en waar je graag meer inzicht in wilt. Het spel begint met een meditatie, dan volgt het benoemen en verhelderen van ieders speelintentie. Daarna gooi je met een dobbelsteen en reflecteer je op het bijbehorende tekstkaartje met daarop een verklarende egodynamiek die blijkbaar in jouw situatie speelt, en een zogeheten wondersleutel.
De keuze is aan jou!
Als begeleider help ik je waar nodig een en ander te verdiepen.

 

Praktische informatie:

Op 2 woensdagavonden zal er door Margrete Stoute met het Miracle Choice spel worden gewerkt in de oefengroep in Zuid-Scharwoude. Deze avonden zijn: 6 februari en 17 april 2019. Voor meer informatie en aanmelding, zie Oefengroepen.

Vorige bijeenkomsten:
Dinsdag 18 december, maandag 18 juni 2018, vrijdag 4 mei, vrijdag 9 maart, dinsdag 23 januari 2018, maandag 20 november 2017, vrijdag 6 oktober 2017, zaterdag 24 juni 2017, zaterdag 4 maart 2017, zondag 15 januari 2017

 

Laatst gewijzigd: 6 maart 2019