Najaarsretraite 2020

19 – 23 oktober 2020

De brug naar de werkelijke wereld

“Wees nu niet onwillig, je bent te dichtbij, en je zult de brug in volmaakte veiligheid oversteken, en in stilte worden overgebracht van oorlog naar vrede. De illusie van liefde zal immers nooit voldoening schenken, maar haar werkelijkheid, die jou aan de overkant opwacht, zal jou alles geven.” (T16.IV.2:5-6)

Deze retraite biedt jou: rust en stilte, inzicht en verdieping rond dit thema, en samenzijn met gelijkgestemden in het prachtige duingebied van Schoorl. De retraite is open voor iedereen, ongeacht hoe lang je met de Cursus bezig bent.

Het aanbod
Een Een cursus in wonderen-retraite met meditatie, oefening, uitwisseling, film en vrije tijd op centrum Dopersduin. Met een groep van max. 15 personen komen we ‘s morgens bij elkaar voor meditatie en Cursus toepassing, begeleid door Nicolien. De middag is vrij voor wandeling, stilte, rust, of wat je wilt. Ook in de avond is er een bijeenkomst, met onder andere kijken naar en bespreken van inspirerende films en toelichtingen.
Dit alles om onze toewijding aan het toepassen van vergeving op een ontspannen manier te bevestigen en verdiepen.

De praktische invulling
Al onze samenkomsten vinden plaats in Dopersduin, op basis van meewerken. Dat betekent dat we 3 maaltijden per dag krijgen, en meehelpen met de afwas, vegen en opruimen. Men kan kiezen tussen een eigen kamer of 2 personen per kamer (slaaphuis 2).

Plaats: Dopersduin, Oorsprongweg 3, 1871 HA Schoorl
Tijd: maandag 19 oktober 15:00 uur tot vrijdag 23 oktober, 15:00 uur.

Aanmelding
De deelname is op volgorde van aanmelding via mail of telefoon. Na bevestiging van je deelname en overmaking van het bedrag, is je aanmelding definitief. In verband met de huidige maatregelen is het maximum aantal deelnemers 14 personen.

De kosten
De kosten voor overnachting (4 nachten), de vegetarische maaltijden en koffie/thee/koekjes in de pauzes zijn € 350,- per persoon (bij 2 personen per kamer is het bedrag € 290,- pp) excl. toeristenbelasting.
De kosten voor het totaal aan bijeenkomsten zijn € 121,- per persoon incl. BTW. Overleg over kosten is altijd mogelijk.

Annulering en restitutie
Tot 2 weken van tevoren: 100% retour.*
Daarna: 100% als iemand je plaats inneemt; anders 50% retour.*
* administratiekosten: € 15,-