Kerstretraite 2020

Kerstmis als het eind van offers
“Het teken van Kerstmis is een ster, een licht in de duisternis. Zie het niet buiten jezelf, maar stralend in de Hemel van binnen, en neem het aan als het teken dat de tijd van Christus is gekomen.” (T15.XI.2:1-2)

Kerstretraite Een cursus in wonderen
Zondag 20 tot en met woensdag 23 december 2020
Wie de donkere dagen voor Kerst (en eventueel ook de kerstdagen zelf, of zelfs nog langer) eens anders wil doorbrengen, namelijk als God(in) in Frankrijk, in goed gezelschap, met diverse activiteiten en 4 middagbijeenkomsten rond Een cursus in wonderen, is van harte welkom op Domaine du Sablou in de Dordogne, dichtbij Montignac.

De cursusbijeenkomsten zijn van zondag 20 december tot en met woensdag 23 december, dagelijks van 13:00 – 15:30 uur, met meditatie, theorie, oefening en uitwisseling. Ook deelname aan één of enkele bijeenkomsten is mogelijk. Kosten: € 100,- voor de serie.

Domaine du Sablou is een bijzondere plek waar veel mogelijk is! Naast de bijeenkomsten rond Een cursus in wonderen kun je denken aan luieren, lezen, hout hakken, wandelen, muziek maken of luisteren, fikkie stoken, picknicken, schilderen, genieten van het grootse uitzicht, dansen, mediteren, paddenstoelen zoeken of gewoon lekker niksen. Neem gerust je partner mee.

Van 28 december tot en met 31 december wordt op Sablou een week met Jan van Delden en Gertrude Maas verzorgd; een combinatie is mogelijk.

Meer informatie over Sablou, de mogelijkheden en reservering vind je op Domaine du Sablou, waar je ook je interesse kenbaar kunt maken en een plek reserveren. In verband met de voorbereidingen is het van belang dat je dit nu al doet, je legt je nergens op vast!

Samenvatting van de activiteiten:
20 – 23 dec: Een cursus in wonderen met Nicolien Gouwenberg
24 – 27 dec: geen bijeenkomsten, wel verblijf mogelijk op Sablou
28 – 31 dec: Suizen op Sablou met Jan van Delden en Gertrude Maas

Nogmaals: Bij interesse graag NU al (onder voorbehoud) een plek reserveren. Je hoeft nog niet te betalen.

Al het bovenstaande is onder voorbehoud van de ontwikkelingen rond Corona.