Najaarsretraite 2021

Waar duisternis was, zie ik het licht. (WdII.302)

Het aanbod
Een Een cursus in wonderen-retraite met meditatie, oefening, uitwisseling, film en vrije tijd op een rustige locatie in de Schoorlse duinen. Met een groep van 16 à 18 personen komen we ’s morgens bij elkaar voor meditatie en Cursus toepassing. De middag is vrij voor wandeling, stilte, rust, of wat je wilt. In de avond komen we weer bij elkaar voor onder andere het bekijken en bespreken van inspirerende Cursuslezingen, video’s en toelichtingen op Youtube. Dit alles om onze toewijding aan het toepassen van vergeving op een ontspannen manier te bevestigen en verdiepen.

De Voorsprong

De praktische invulling
Al onze samenkomsten vinden plaats in Dopersduin, op basis van meewerken. Dat betekent dat we 3 maaltijden per dag krijgen, en een handje meehelpen met de afwas, vegen en opruimen. Ontbijt en lunch zijn buffetten, de vegetarische avondmaaltijd bestaat uit 3 gangen.
Er is een apart gebouw waar de slaapkamers zich bevinden; er is voor iedereen een aparte slaapkamer in het nieuwste slaaphuis (slaaphuis 3).  Alle kamers hebben eigen wc en douche.
De bijeenkomsten vinden plaats in ‘de Voorsprong’, een apart gebouw dat wij in het geheel tot onze beschikking hebben.